HR
EN
IT
DE
 
Home
Apartmani
Kućni red
Cjenik
Izleti
Povijest Turnja
Kontakt i lokacija
Knjiga gostiju
Online rezervacija
Razmjena linkova
Prodaja nekretnina
 
Croatia info
Exchange rates - calculator
Vremenska prognoza
Zadar, Croatia forecast
Holiday Homes - Stayrentals
Online
Centar za poduku stranih jezika i prevođenje
Dobar dan!

Dobro došli na naše web stranice gdje vam predstavljamo ponudu naših apartmana u Turnju.

O Turnju

Turanj je malo turističko mjesto smješteno u zadarskoj županiji , na rivijeri Sv. Filip Jakov – Biograd.Nalazi se između Biograda i  Zadra. U strogom centru nalazi se crkva posvećena Gospi od Karmela čiji se blagdan posebno slavi /16.07./ Izvan mjesta, a u  neposrdenoj blizini mora nalazi se crkva Sv. Marije na lokalitetu Tukljača, dok se na otoćiću Babac (ispred mjesta) nalazi crkvica Sv. Andrije (XIII-XV st. ).

U svojoj turističkoj ponudi Turanj nudi širok izbor smještajnih kapaciteta, ( soba, apartmana, kampova...) restorana i opskrbnih centara osobito domaćim proizvodima. (više o Turnju i njegovoj povijesti...). Apartmani Turanj ,svojom gostima nude sve ono što oni zapravo trebaju; a to je :ugodan boravak, lijepe plaže,dobru hranu i dobru zabavu.

 

 


 
Island Galesnjak
 


www.cheapmenswatches.co.uk Između Pašmana i mjesta Turanj ( u njegovom zapadnom dijelu) smjestio se otočić srcolikog oblika Galešnjak.Prozvan je otokom ljubavi.Vrlo je posjećen za dan zaljubljenih "Valentinovo" , kada je prepun mladih i zaljubljenih iz cijeloga svijeta.Dođite   u Turanj i uvjerite se u sve čari i ljepote toga otoka.


 
Loading

 

 

Foto galerija